Filteren op

Hondenverzorging

Clean Dogs Shampoo is speciaal ontwikkeld voor honden Door onze Shampoo blijft de natuurlijke bescherming van de vacht intact en geeft hierdoor een betere bescherming tegen vuil, zon, regen en kou.

Hondenverzorging

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Hondenshampoo

Clean Dogs Shampoo is speciaal ontwikkeld voor uw hond! Met deze Shampoo blijft de natuurlijke bescherming van de vacht intact en geeft hierdoor een betere bescherming. Dit is tegen vuil, zon, regen en kou. De speciale werkzame stoffen zijn uitermate haar- en huidvriendelijk. Het geeft een diepe en mooie glans, zorgt voor een makkelijker te kammen vacht en laat de vacht lange tijd aangenaam ruiken. Voor optimale werking adviseren wij om de Shampoo minimaal 10 minuten in de laten werken, alvorens goed uit te spoelen.

Prijs € 29,67

Zilvershampoo voor honden

Clean Dogs Zilver Shampoo is zeer geschikt voor een lichtgekleurde hond die steeds zijn mooie frisse kleur verliest. De Clean Dogs Zilver Shampoo haalt de geelverkleuring uit de vacht. Dit is sterk reinigend en kleur corrigerend. Voor een vergeelde vacht adviseren wij een inwerkingstijd van 1-3 minuten.  Als de hond een sterk vergeelde vacht een inwerkingstijd van 3-6 minuten. Om het haar te sluiten is het raadzaam om de Clean Dogs Conditioner te gebruiken, zodat de haren en vacht sluiten.

Prijs € 37,93

Hondenshampoo met arnica

Veel honden hebben een gevoelige of geïrriteerde huid. De Clean Dogs Shampoo met Arnica is een Shampoo die de natuurlijke bescherming van de vacht intact houdt en beschermt tegen vuil, zon, regen en kou. Echter door de toevoeging van Arnica herstelt deze de huid en ontsmet onzuiverheden op de huid. Deze Shampoo is ook zeer geschikt voor honden die veel buiten zijn en vaak met vuil in aanraking komen. De geur van de Shampoo is zeer aangenaam en uw hond zal u dankbaar zijn dat hij niet steeds hoeft te krabben. Voor optimale werking adviseren wij u de Shampoo minimaal 10 minuten in de laten werken, alvorens goed uit de spoelen. Bij een extreem geïrriteerde huid mag deze Shampoo ook vaker achter elkaar worden herhaald.

Prijs € 37,93

Arnica conditioner voor honden

Wanneer uw hond last heeft van een gevoelige of geïrriteerde huid is de Clean Dogs Conditioner met Arnica zeer geschikt. De hond zijn conditie en de haarstructuur verbeterd. De hond zijn huid wordt gestimuleerd wordt. Door de toevoeging van Arnica word de huid hersteld en de onzuiverheden worden ontsmet. Dus zelfs voor de trouwe viervoeter met een probleemhuid, die toch verzorging nodig heeft, kunt u bij Clean Dogs terecht. Voor optimaal resultaat uw hond eerst wassen met Clean Dogs Shampoo en vervolgens Clean Dogs Conditioner. vervolgens 10 minuten laten inwerken voor een optimale reiniging, verzorging en herstelling van de huid en vacht.

 

Prijs € 41,24

Conditioner voor honden

Clean Dogs Conditioner is uitermate geschikt om de haarstructuur en de conditie van het haar te verbeteren. Dit geeft de vacht weer zijn volume terug. Ook de vacht voelt soepel aan. Daardoor is het makkelijker te kammen, ruikt het fris en glanst weer. Dit is met name voor langharige rassen is de Clean Dogs Conditioner een uitkomst. Een rondje ravotten in het bos is geen probleem meer voor de vacht. Voor een optimale werking adviseren wij de Conditioner na de Clean Dogs shampoo te gebruiken en minimaal 10 minuten in de laten werken, alvorens goed uit te spoelen.

Prijs € 32,98

Shine & Care spray voor honden

Clean Dogs Shine & Care Spray is een verzorgende leave-in product die speciaal is ontwikkeld voor de vacht en het soepel maken van de haren, waardoor de vacht makkelijker is te kammen. Ook ontwart de haren, maakt ze soepel en zorgt er voor dat deze minder snel gaan klitten. Clean Dogs Shine & Care Spray wordt absoluut niet vet en verdrijft nare geurtjes uit de vacht. In combinatie met de Clean Dogs Conditioner. Zal het borstelen van het haar voortaan een plezier zijn voor u en uw hond. Het product heeft een gebalanceerde samenstelling en maakt het mogelijk dat het dagelijks gebruikt mag worden.

Prijs € 32,98