• In prijs verlaagd

LOVOL M504

€ 20.661,16
€ 15.161,16 € 5.500,00 korting

Nieuwe tractor van het merk LOVOL.

Type 504

Sterke 50 pk 180 nm A498 motor die ook in veel massey ferguson tractoren word gebruikt

Comfortabele stoel

Makkelijk te hanteren

Lucht tank

Hydrauliek aanstluitingen 

Al met al een mooie complete tractor voor de hand en span diensten

PRIJS N.O.T.K.

Aantal
Laatste items in voorraad

Het G3-model van de Lovol M-serie 50pk tractor is een nieuw product met het ontwerp van een complete tractor, geoptimaliseerd door het Europese technische team van Lovol.

Met een gloednieuwe cabinestructuur, airconditioner + schuifdakvenster, eersteklas dichtheid + manipulatieruimte, interieurbekleding, luxe verstelbare stoel, verstelbaar stuurwiel, geheel nieuwe kapconstructie, ziet de hele cabine er modieuzer en energieker uit, met verbeterde veiligheid.

Geoptimaliseerd ergonomisch ontwerp, redelijke besturingsverdeling en kleurverdeling, evenals manipulatie aan de rechterkant; opgehangen gaspedaal en koppelingspedaal; handbediende versnellingsbak en shuttle-schakelmechanisme onder het stuur; en stuurinrichting kan heen en weer worden ingesteld.

De luchtinlaat- en uitlaatpijpen zijn verborgen achter de A-stijl van de cabine, waardoor u beter zicht krijgt.

De grotere olietank biedt u een langere werkingstijd.

Motor

De nieuwe 4-cilinder inline-dieselmotor wordt gebruikt voor de M-serie 50 pk tractor, met een vermogensbereik van 35-50 pk; het ultra lage brandstofverbruik (minder dan 245 g / kwh) en de extra grote koppeloutput (180 n.m) zullen uw werk efficiënter en energiezuiniger maken. Bovendien heeft het de EPA en Euro III Emission Standards-certificering behaald.

De koppelreserve van de motor is maximaal 25%, zodat deze u voldoende koppel bij de tractie kan bieden; u helpen om de weerstand te overwinnen die in de grondbewerking wordt geproduceerd, zodat u niet vaak hoeft te schakelen; en maak je werk efficiënter.

De cilinder is verbeterd en verbonden met de versnellingsbak, wanneer ze het gewicht van de complete tractor moeten dragen, zal de cilinder met hoge sterkte en hoge stijfheid u helpen om rustig de zware operaties of slechte werkomstandigheden op de grond aan te kunnen.

Directe injectietechnologie wordt in de cilinder toegepast om volledige verbranding te realiseren. De motor doet meer met het brandstofverbruik van de eenheid.

Accu

Omdat de accu onderhoudsvrij is, is er geen elektrolyt nodig voor de accu, wat een hoge betrouwbaarheid en een lange levensduur garandeert en de onderhoudskosten bespaart.

Versnellingsbak

Shuttle-schakelhendel C bevindt zich aan de rechterkant van de vloer. Als u de versnellingshendel C vanuit de neutrale stand naar voren duwt, is de vooruitversnelling bereikt; en als je hem naar achteren duwt, is achteruitversnelling bereikt.

12 + 12 versnellingsbak bestaat uit 3 versnellingshendels. De hoofdversnellingshendel A kan 4 versnellingen bereiken (1, 2, 3 en 4), de extra versnellingshendel B kan 2 versnellingszones (1, 2 en 3) bereiken en de versnellingshendel C kan de vooruit- en achteruitversnellingen bereiken .

Een juiste selectie van werksnelheid kan niet alleen een maximale productiviteit en economische efficiëntie opleveren, maar ook de levensduur van tractoren verlengen. Tractoren mogen niet altijd op overbelasting worden gebruikt, zodat de motor een bepaalde gangreserve kan hebben. De veldwerksnelheid van tractoren moet ervoor zorgen dat de motor werkt bij ongeveer 80% van de nominale belasting. Om brandstof te besparen, kunt u gas geven bij versnelling H1 in het geval van lichte belasting en lage werksnelheid.

De middelste dubbelwerkende oliecilinder is flexibeler in manipulatie en de totale bodemvrijheid is groter.

lanetair reductiemechanisme met hoge betrouwbaarheid

De middelste dubbelwerkende oliecilinder is voorzien van de olie-inlaat- en uitlaatfuncties, die de hefboom tussen de cilinders verkort en de constructie eenvoudiger maakt. Eén cilinder regelt de werking van hendels aan beide zijden en de hydraulische besturing maakt de manipulatie flexibeler. Met grotere bodemvrijheid en betere toegankelijkheid kan de gebruiker probleemloos rijden in complexe landvormen.

Deze achteras met planetair reductiemechanisme, differentieelmechanisme en natte rem wordt gebruikt op de achteras van de M-serie 40-75 pk-producten, die een hoge duurzaamheid, stabiliteit en betrouwbaarheid heeft en bijna onderhoudsvrij is onder normale omstandigheden. Bovendien is de bediening comfortabel, veilig en betrouwbaar.

1. Stap-minder verstelbare limietbout

De stuurhoek is beperkt, wat niet alleen de stuurveiligheid garandeert, maar ook meer afstelmogelijkheden biedt voor gebruikers op de stuurradius.

2. Regelende hefboom

De regelhendel kan korter zijn, wat de manipulatie nauwkeuriger maakt en helpt om consistente, betrouwbare en krachtige stuurprestaties te verkrijgen in het geval van ongelijke landformaties.

3. Uitstekende dichtheid

Het ontwerp van de tractor is geoptimaliseerd en hoogwaardige afdichtingen worden geleverd om een ​​hoge waterdichtheid te bereiken.

Differentieel slot biedt de drijvende kracht die stabieler is.

Het differentieel blokkering pedaal bevindt zich op de vloer aan de rechterkant van de cabine, zodat de bestuurder de differentieel blokkering kan aankoppelen wanneer de koppeling wordt ontkoppeld. Als de aandrijfkrachten aan beide zijden van de achteras uniform zijn, wordt het differentieel blokkering automatisch vrijgegeven.

Inzet gebieden

Veldoperaties

De bestuurder kan het optimale aftakastoerental kiezen op basis van de feitelijke grondomstandigheden, wat niet alleen de werkefficiëntie verbetert, maar ook het brandstofverbruik verlaagt. Lage snelheid is van toepassing op zware PTO-bewerkingen zoals roterende grondbewerking, vooral in het geval dat de grond compact is. U kunt overschakelen naar het hoge aftakastoerental wanneer de grond zacht is in dergelijke lichte aftakaswerkzaamheden als de secundaire roterende grondbewerking of maaien, om de werkefficiëntie te maximaliseren en de bewerkingen sneller uit te voeren.

Bouwwerkzaamheden

Hoogwaardige hydraulische regelklep van een Europees merk wordt toegepast, die stabiel is in prestaties, betrouwbaar in kwaliteit en lage onderhoudskosten heeft. U kunt de derde lus kiezen om hydraulische controle voor de multifunctionele apparatuur te bieden.

Transportbedrijf

De standaard M-serie 40-75pk-tractor is uitgerust met een 25 mm dikke trekstang (verbeterde optionele trekbalk met een dikte van 36 mm) gemaakt van hoogwaardig staal geproduceerd met een warmte behandelingsproces, met hoge sterkte en taaiheid. Wanneer kleine aanhangwagens of pesticiden voertuigen worden gesleept, zijn verbeterde trekstaven in staat om een ​​betere tractie en koppelkracht te leveren.

TR01